Beställ 3 och få gratis frakt

Tävlingsvillkor

Var med och tävla om färg från Nordsjö!

Att provmåla för att hitta sina favoritkulörer är verkligen A och O! Tack vare vår smarta nyhet Colour Tester hittade influencern Anna Kubel med instagramkontot @annakubel och bloggen http://lovelylife.se/author/annakubel/ de perfekta kulörerna att måla om sin hall med.

Nu har du chansen att vinna färg till det rum du drömmer om att måla om! Tävla enkelt genom att posta en instagrambild på rummet du önskar måla om och motivera vilka Colour Testers du skulle vilja provmåla med. Tagga @annakubel i ditt tävlingsbidrag och hashtagga även #nordsjocolourtesterSE 
 

Colour Tester finns i en palett med 49 vackra och moderna kulörer

Vi har valt ut en palett med 49 vackra kulörer från olika färgskalor, som passar lika bra till kök, vardagsrum, hall, sovrum som till barnens rum. Allt från sofistikerade, sobra vita och gråskalor, mjuka pasteller och varma, harmoniska toner till mer lekfulla, starkare kulörer.

Inspireras och provmåla med exempelvis kulören Dusky Sarcelles, som är en varm och mysig mullvadskulör som drar lite åt det brun/gulröda/grå hållet. Eller kulören Restful Paris som är en ljus och sval kulör med en svagt grönblå ton. Kulören Deep Paris som är en favorit hos många - är en vackert sober, grågrön kulör.

 

Tävlingsperiod
Tävlingen pågår mellan 2018-09-27 - 2018-10-21 och anordnas av AkzoNobel.

 

Hur tävlar man?
Du tävlar genom att dela en bild på rummet du önskar måla på din Instagram och motivera vilka Colour Testers du skulle vilja provmåla med. Bildtexten måste innehålla #nordsjocolourtesterSE

Tänk på att ditt Instagramkonto måste vara offentligt för att din bild ska vara synlig för juryn. 

 

Vem kan tävla?
Du måste vara 18 år för att delta. Endast personer folkbokförda i Sverige får delta i tävlingen. Anställda på AkzoNobel, MediaCom och övriga samarbetspartners medverkande i kampanjen eller deras anhöriga får ej delta i tävlingen. 

 

Vad vinner man?
1 person vinner 20 liter Ambiance eller Easy2Clean väggfärg från Nordsjö till ett värde upp till 4000SEK. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter, bytas mot något annat eller överlåtas till någon annan.
Vinsten är personlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om inte annat anges ansvarar AkzoNobel inte för extra kostnader i samband med vinsten.

 

Hur vinner man?
Alla tävlingsbidrag bedöms av Anna Kubel. Efter tävlingsperiodens slut väljer Anna Kubel ut en bild inkl. motivation till valet av Colour Testers bland de publicerade bidragen på Instagram.
Om du är vinnaren blir du kontaktad efter tävlingsperiodens slut, dock senast 2018-10-28. Om vi inte skulle få kontakt med dig inom 1 vecka efter vi kontaktat dig eller efter en första påminnelse, så kommer din vinst att förfalla och en annan vinnare utses. Juryns beslut kan inte överklagas.
Vinnaren kontaktas via en kommentar och ett direktmeddelande på Instagram.
 

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag
AkzoNobel tar inte ansvar för eventuella tekniska problem med deltagandet som beror på den tävlandes datorutrustning, mobiltelefon, Internetuppkoppling eller motsvarande.
Du ansvarar för att det inskickade bidraget inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. AkzoNobel förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler. Bidrag med stötande innehåll deltar inte i tävlingen.
Det är på ditt eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande någon annan part.

I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer AkzoNobels beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. AkzoNobel förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

AkzoNobel förbehåller sig rätten att använda insända eller upplagda bidrag i sin marknadsföring om vinnaren samtycker. Vinnaren har rätt att ta tillbaka sitt godkännande när hen vill. Deltagaren avsäger sig andra ersättningskrav än tävlingsvinst.

 

Tryckfel och avsiktliga missförstånd
AkzoNobel eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

 

Kontakt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på Instagram, @nordsjosverige eller nordsjosverige@akzonobel.com