Beställ 3 och få gratis frakt

Vågar du låta oss välja?

Färg förändrar och skapar känslor. Därför vill vi uppmuntra och inspirera er till att våga ta ut svängarna och våga testa nya kulörer.
Läs mer om vår Kulör-roulette kampanj där vi skickar med en extra kulör - HELT GRATIS - med din vanliga beställning. 

Vågar du låta oss välja?

För att sporra er lite extra till att våga tänka utanför ramarna i ert val av kulör - så kör vi just nu en kampanj där vi skickar med en extra (och hemlig) Colour Tester helt utan kostnad*.
Denna hemliga kulör - som vår Kulör-roulette valt ut - får man med i sin beställning när man beställer en valfri Colour Tester här


Detta gör vi helt enkelt för att vi vill uppmuntra er till att VÅGA testa något nytt när det är dags att måla om där hemma.
Så nu återstår bara frågan om du vågar utmana dig själv? Och om du vågar låta Kulör-rouletten välja?

Beställ dina favorit Colour Tester redan idag 
här och se sen vilken vår Kulör-roulette skickar med som bonus till dig.  

*Kampanjen gäller endast om man beställer minst en övrig Colour Tester.  

Colour Tester


Hitta den rätta - och kanske även den lite oväntade - kulören för dig

Vi vill inspirera er till att VÅGA ta ut svängarna och VÅGA testa nya kulörer. Det är just därför som vi på Nordsjö har tagit fram något så fyndigt som en Kulör-roulette, för att uppmuntra er att våga testa något nytt när det är dags att måla om där hemma.

När ni ska välja kulörer till ert hem så vill vi gärna få er att reflektera över alla de positiva känslor som man kan väcka till liv i sitt hem - bara med hjälp av kulörer.

Så låt vägen till kulörvalet gå via dina känslor och ta hjälp av vårt smidiga verktyg, Colour Tester, för att ´Hitta den rätta för dig´.
Beställ dina favorit Colour Tester redan idag här.

Colour tester kulörroulette, colour tester

 

Skapa nya känslor med Colour Tester

Precis som när det gäller kärlek och att hitta en partner - så kan det ta sin lilla tid att hitta det där som känns rätt - den rätta för en själv helt enkelt. Sen när man väl träffat någon så blir det kanske inte riktigt som tänkt sig, och man tvingas söka sig vidare och prova någon annan.

Begreppet ´Hitta den rätta för dig´ blir här dubbeltydigt då det både anspelar på kärlek och känslor - samtidigt som det beskriver vad Colour Tester kan hjälpa just dig med ditt kulörval. För att välja rätt kulör kan ibland vara lika svårt som att välja och hitta rätt partner.

En av anledningarna till varför det kan ta lite tid att hitta rätt - kan vara för att man själv inte är riktigt medveten om vad man söker. Och samma sak gäller för kulörer. Det är inte alltid man vet vad man vill ha och vilka känslor man vill skapa i sitt hem. 


Det är just därför det är så viktigt att våga tänka utanför ramarna för vad man först tänkt. Man måste våga utmana sig själv och helt enkelt våga testa sig fram.

Våga testa nya vägar i världen av färg och kulör. Vi lovar att det blir mycket roligare då för:
Tillsammans gör vi världen lite färgstarkare!

Beställ din Colour Tester redan idag här!

Colour Tester