Beställ 3 och få gratis frakt

BLÅ HARMONISKA SOVRUM

Drömmer du också om ett blått och harmoniskt sovrum? Att inreda och färgsätta sitt sovrum i blått är alltid ett säkert kort. Den blå paletten upplevs ofta som rogivande och lugnande och är därför utmärkt att färgsätta sovrummet med. 


Blått är kulören i vår vardag, som finns på himmeln ovan för oss, på kläderna vi bär och kulören vi vill måla på våra väggar. Oavsett vilken blå kulör du väljer så kan den vackert bryta av mot exempelvis ljusa snickerier eller lite mer färgglada och pigga detaljer. Men den är även en tacksam kulör att arbeta med ton-i-ton för att skapa ett lugnt och stillsamt intryck till sovrummet.


BLÅ HARMONI HEMMA HOS BLOGGAREN @KRICKELIN

Hemma hos bloggaren Kristin Lagerqvist - @krickelin så har sovrummets väggar och tak målats med den harmoniska Clear Paris. Så här skriver Kristin på hennes blogg om slutresultatet:
-Jag är så himla glad över det vackra och vilsamma resultatet. Hela mitt hem är i blå nyanser och det sägs att den blå kulören ger en känsla av lugn, frid och stillhet. För mig symboliserar färgen havet och frihet.

Testa Clear Paris hemma på dina väggar!
BESTÄLL HEM DITT PROV HÄR!

blått sovrum, drömskt sovrum, måla sovrum, clear paris, colour tester, krickelin sovrumTESTA DIN FAVORIT BLÅ

Vill du se om kulören Clear Paris passar hemma hos dig? Eller varför inte testa någon av våra andra vackra blå kulörer som finns att beställa i vår Colour Tester palett.

Colour Tester som är ett smidigt verktyg med en praktisk inbyggd mini-roller. Genom att på detta enkla sätt provmåla kulören hemma på dina egna väggar får du en bra uppfattning om slutresultatet, samt hur din övriga inredning och ljusinsläpp i rummet påverkar kulören – det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör!

BESTÄLL HEM DITT PROV HÄR!

 


MÅLA DIN EGEN SÄNGGAVEL – DIREKT PÅ VÄGGEN

Att måla sin egen sänggavel direkt på väggen är ett super enkelt DIY-tips för ett mer personligt uttryck i ditt sovrum. Ibland räcker det med att måla en vägg, en del av en vägg eller kanske ett fält för att få en helt ny känsla i rummet. 
Se vår enkla guide här nedan hur du målar din egen sänggavel!

 

 

SÅ HÄR ENKELT MÅLAR DU KNIVSKARPA KANTER PÅ VÄGGEN:

1. Skissa med en blyertspenna hur du vill ha linjerna, ta hjälp av ett vatten- eller laserpass så linjerna blir helt raka.

2. Maskera dina linjer med maskeringstejp. Först och främst ska man se till att tejpen man använder är gjord för rätt underlag. Viss tejp sitter för hårt och medför att tapeten eller underlaget släpper när man drar loss den.

3. Tejpa längs med linjerna och måla sedan ett lager med underlagsfärgen. Med andra ord – är det en vit vägg bakom så måla först med en vit färg.
När denna färg torkat målar man igen fast med den färg som är tänkt. Detta gör att ingen färg rinner innanför tejpen och linjen kommer att bli knivskarp.

Skarpa kanter på väggen